Dynaaminen venyttely

Dynaaminen venyttely on aktiivista venyttelyä, johon sisältyy liikettä. Tämä liikkuva venyttely parantaa liikkuvuutta ja kehonhallintaa sekä toimii tarvittaessa myös lämmittelynä muulle harjoittelulle.

Dynaaminen venyttely voitelee lihaksia herättämällä aineenvaihduntaa ja mahdollisesti edistää myös palautumista. Venytysliikkeet voivat olla sinulle tuttuja perinteisestä venyttelystä, joogasta ja pilateksesta. Pumppaavien liikkeiden ja hengityksen yhdistämisen myötä lihaskalvoketjut saavat yhtäaikaisesti voitelua.

Tällä tunnilla tarvitset maton, peiton (polvien alle) ja ranteen asentoa voit tukea esim. tiilien avulla. Tunnilla tehdään myös kehonhuoltoa joko putkirullan tai tennispallon avulla. Liikkuvan venyttelyn myötä voit tuntea kehosi vetreämmäksi ja olon helpommaksi. Sopii kaikille!

Lempeä keho -tunti

Lempeä keho -tunti tarjoaa viikoittain vaihtuvin teemoin hartiarenkaan, selän ja polven alueen oikkujen ennaltaehkäisevää ja korjaavaa itsehoidollista liikeharjoittelua. Tunti sisältää 30 minuuttia kehonhuoltoa vaihtuvin venyttelytekniikoin. Sopii kaikille.