Lämpötunnit

VinyasaFlow (Hot) 

VinyasaFlow (Hot) on dynaamisen hikinen, hengityksen mukana virtaava, lihaksia vahvistava ja kehoa avaava harjoitus. Tunti päättyy aina syvään kehon ja mielen loppurentoutukseen. Tunti tarjoaa haastetta myös kokeneemmalle joogille.

HotYin on hermostoa ja mieltä rauhoittava, selän ja lantion sidekudosalueita avaava tunti. Yin- jooga sopii erityisesti istumatyötä tekeville, urheilijoille sekä vastapainoksi kaikelle fyysiselle harjoittelulle.

Hot-tunneilla sali on lämmitetty miellyttävään + 30 asteen lämpötilaan.

Dynaaminen Hot Jooga

Dynaaminen Hot Jooga on hengityksen tahdissa etenevä kehoa vahvistava ja avaava tunti. Teemme tunneilla sotureita ja keskivartaloa vahvistavia asanoita sekä haastamme tasapainoa erilaisilla tasapainoilu-asanoilla. Tunnilla mieli rauhoittuu ja keho vahvistuu. Tunnilla annetaan aina vaihtoehtoja liikkeille ja asanoille. Tunti toteutetaan +30 asteeseen lämmitetyssä huoneessa.

Opettajana tunneilla toimii sertifioitu joogaopettaja ja Unnata-ilmajoogaopettaja ja -kouluttaja Kirsi Laitinen. Kirsi on opettanut joogaa ja kehotyöskentelyä päätoimisesti 7 vuotta ja opiskelee koko ajan lisää.