Kinesis

Kinesis on luonut uuden tavan tehdä monipuolisesti lihaskunto-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoituksia. Kinesis parantaa kehonhallintaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Lisäksi se kehittää lihaskestävyyttä. Kinesis-harjoitukset auttavat Sinua tunnistamaan paremmin kehosi luonnolliset liikeradat ja harjoittelu parantaa ryhtiä.

Kinesis tarjoaa sinulle toiminnallisen lihaskuntoharjoittelumuodon, joka mahdollistaa kolmiulotteisen ja luonnollisen liikkeen yhdistettynä kiertoharjoitteluun. Kinesis-seinä tarjoaa muutaman harjoittelupisteen. Loput liikkeet tehdään erilaisia välineitä, kuten bosu-palloa, tasapainolautaa, step-lautaa, tankoja ja käsipainoja hyödyntäen.

Kiertoharjoittelussa teet aikaa vastaan yhtä liikettä kerrallaan ja voit keskittyä hyvään, puhtaaseen tekniikkaan ohjaajan avustuksella. Kiertoharjoittelu voidaan toteuttaa eri tavoin, mutta usein käyt saman liikkeen läpi noin kolme kertaa 45 minuutin aikana. Pisteet on suunniteltu niin, että voit valita itsellesi sopivan kuorman. Mukaansa tempaava musiikki ja keskittyminen liikkeeseen auttaa unohtamaan hetkeksi kaiken muun!