Taru Lammi

Hei! Olen Taru Lammi ja pian uunituore fysioterapeutti. Olen toiminut ryhmäliikunnanohjaajana opiskeluaikani ajan ohjaten erilaisia toiminnallisia tunteja, pilatesta ja joogaa.  Olen aiemmalta koulutukseltani myynnin tradenomi, FAF Personal trainer ja Mindful Hatha Flow -joogaohjaaja. Mielestäni tärkeää omassa liikkumisessa on monipuolisuus ja mielekkyys. Jokaiselle tulee löytää sen hetkisen elämäntilanteen ja toimintakyvyn sallimat tavat liikkua ja voida hyvin.

Olen kiinnostunut tulevana fysioterapeuttina erityisesti lihastasapainosta ja sen ongelmista, lantionpohjan toimintahäiriöistä ja psykofyysisestä fysioterapiasta, sekä ikääntymisen myötä aiheutuvista toimintakyvyn pulmista ja niiden ennaltaehkäisystä sekä hoidosta.

Tyyppinä olen reipas ja eloisa, mutta välillä vähän hajamielinen tahattomasti. Vapaa-ajallani rentoudun ulkoillen koirien kanssa ja katsellen leffoja. Juoksemistakin yritän harrastaa.

Pyrkimykseni on ohjata sinulle sopivin ja optimaalisin tapa liikkua ja pitää itsestäsi huolta jokaisella terveyden osa-alueella.

Huolehdin fysioterapia-töiden lisäksi ryhmäliikunnan tuottamisesta KuntoKuopiolla yhdessä Nina Massan kanssa. Nappaa hihasta siis, jos sinulla mitä tahansa kysyttävää liittyen ryhmäohjauksiin!

Taru

Taru Lammi